Om Oss

Vårt motto är: Vi gör det tillsammans. Det innebär att vi gemensamt hjälper dig skapa den förändring du vill ha i ditt liv.

Om Oss

Jag heter Martin och jag startade Rehabcoachen Filipstad 2016 som en enskild firma. Då jobbade jag mest som konsult. Mestadels som personal på behandlingshem och som föreläsare. 2019 omvandlade jag min verksamhet och startade Rehabcoachen Martin Matsson AB. 

Jag öppnade min mottagning i Filipstad och började ta emot klienter där. Sedan dess har verksamheten vuxit och 2022 öppnade vi en mottagning i Mora också. Under samma år började vi använda Maria som konsult inom Rehabcoachen för jobb som har med marknadsföring, sociala medier och utveckling av verksamheten att göra. 2023 blev Malin delägare vilket var ett naturligt steg då hon varit med i bakgrunden sedan starten 2016. 

Malin har sen tidigare sitt företag Hela dig Värmland i samma lokal som mig i Filipstad. Rehabcoachen köpte en yoga verksamhet vilket kändes som ett perfekt tillskott för Malin som jobbar som massör i Hela dig. Nu är alltså Hela dig en del av Rehabcoachen Martin Matsson AB. Martin och Rehabcoachen jobbar nu som konsult för socialtjänsten, företagshälsovård, skola, föreningar och företag. Rehabcoachen tar även emot privata klienter i Mora och i Filipstad. Rehabcoachen håller regelbundet föreläsningar runt om i Sverige. Martin har även gett ut två böcker som innehåller citat och texter om personlig utveckling och tankar om livet.